Program V tomto kurzu ho ti nejlepší z oboru naučí, jak správně připravovat mořské ryby. Co bude připravovat: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky Rybí velouté se šafránovou zeleninou Filátka z platýze s pomerančovou karotkou, pečenou kořenovou zeleninou a řeřichovým krémem Grilovaná dorada, vlažný salát z ředkviček, cuket a bílé ředkve, omáčka ze žloutků a estragonu Měli byste vědět V ceně kurzu jsou započítané suroviny. Během kurzu je možné objednat nealkoholické i mírně alkoholické nápoje, které si platí každý sám.
Region: Praha
Město: Praha
Typ zážitku: Kurzy
Specifikace: Kurz přípravy mořských ryb
Doba trvání: 3 – 3,5 hodiny
Varianta: Zážitek – Kurz přípravy ryb a mořských plodů – Praha