Zážitkové a adrenalinové dárky
Sleva!

Zážitek – Degustační 7chodová večeře tapas Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky | Adrop.cz

1360 

Připravte se na 2 hodiny gastronomického nebe za doprovodu pečlivě vybrané podkresové hudby. Čeká vás 5chodové degustační menu formou tapas, ke kterému máte neomezenou konzumaci vybraných nealko nápojů, českých a moravských vín (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Primitivo del Salento, Zweigeltrebe Classic, Prosecco) a točeného piva (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky)l.
Pokrmy jsou zaměřené na českou kuchyni, kde šéfkuchař Denis Wágner kombinuje tradiční kuchařské umění a moderní kulinářské techniky tak, aby rozehrály vaše chuťové buňky.
Co se bude degustovat?

Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a náš pečený kváskový chléb

Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi

Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky 

Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou

Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády

Katalogové číslo: 2501-23123-1 Kategorie: , ,

Připravte se na 2 hodiny gastronomického nebe za doprovodu pečlivě vybrané podkresové hudby. Čeká vás 5chodové degustační menu formou tapas, ke kterému máte neomezenou konzumaci vybraných nealko nápojů, českých a moravských vín (Pinot Grigio, Veltlínské zelené, Primitivo del Salento, Zweigeltrebe Classic, Prosecco) a točeného piva (Pilsner Urquell nebo dle aktuální nabídky)l.
Pokrmy jsou zaměřené na českou kuchyni, kde šéfkuchař Denis Wágner kombinuje tradiční kuchařské umění a moderní kulinářské techniky tak, aby rozehrály vaše chuťové buňky.
Co se bude degustovat?

Hovězí tatarák od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald, kapary, cornichons okurka, lanýžová majonéza a náš pečený kváskový chléb

Vývar z kukuřičného kuřete s trhaným masem, zahradní zeleninou Julienne a domácími celestýnskými nudlemi

Konfitovaná kachna, červené zelí s vůní skořice, staročeské bramborové placky a kachní škvarky 

Hovězí svíčková na smetaně z kulaté plece od Františka Berky z Ekofarmy Tanvald s karlovarským muffinem, brusinkami a kandovanou citronovou kůrou

Jablko z Českého ráje v županu s omáčkou z bílé čokolády

Region: 1 osoba
Město: Gastronomické zážitky
Typ zážitku: libovolná
Specifikace: 5chodová večeře – tapas
Doba trvání: Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky | Adrop.cz
Varianta: Zážitek – Degustační 7chodová večeře tapas Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky | Adrop.cz

Region

Město

Typ zážitku

libovolná

Specifikace

5chodová večeře – tapas

Doba trvání

Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky, Adrop.cz

Varianta

Zážitek – Degustační 7chodová večeře tapas Co dělat v Praze? Vyrazte za zážitky, Adrop.cz